Omgeving
Logo van Yoga bij Mirjonne
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Yoga bij Mirjonne" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Yoga bij Mirjonne Aanbieders van fitness- en gezondheidsdiensten

Kleibergstraat 38
5932 ST Tegelen

Beschrijving

Ontdek de helende kracht van yoga en meditatie, die mij meer dan 20 jaar geleden voor het eerst raakte. Op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau wijzen yoga en meditatie mij de weg door het alledaagse leven, schenken veerkracht, vrijheid, vertrouwen en vreugde, en nog veel meer.

Met een specialisatie in het lesgeven aan diverse doelgroepen in Venlo en omstreken, bied ik een scala aan yogalessen aan, van baby-yoga tot stoelyoga, zwangerschapsyoga, en yoga voor mensen met beperkingen, kanker of chronische aandoeningen.

Ongeacht leeftijd, bekwaamheid of persoonlijke doelen, blijft de essentie van mijn lessen consistent: het cultiveren van open aandacht voor het moment zonder oordeel, en het luisteren naar de ware behoeften van het lichaam en de geest.

Yoga omarmt de individuele mogelijkheden en biedt praktische toepassingen die voor jou werken. Als yogadocent koester ik het voorrecht om mensen te begeleiden in hun yogareis, zowel in groepslessen als individuele sessies, thuis of elders.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 17:10:36

UP

Kies je land en taal