Omgeving

Revoort BV - Slopen & Saneren in Tweede Exloërmond

Logo van Revoort BV - Slopen & Saneren

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
00:00 - 23:59
Zondag
00:00 - 23:59

M-F 8am-5pm, Sa-Su 24hr

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Revoort BV - Slopen & Saneren" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Revoort BV - Slopen & Saneren Aannemers & Architecten

Noorderkijl
9571 AR Tweede Exloërmond

Beschrijving

Welkom bij Revoort. Slopen en saneren gaat niet alleen over afbreken, maar ook over ruimte maken voor iets nieuws. Dit vraagt om precisiewerk. Wij steunen op ons vakkundige personeel. Zij vertrouwen op hun jarenlange ervaring, ons moderne materieel en alle benodigde certificaten. Revoort is specialist op het gebied van totaalsloop, renovatiesloop en asbestsanering en loopt al 25 jaar voorop. Iedereen kan een gebouw slopen, maar Revoort weet dat het eindresultaat het belangrijkste is. Wij maken ruimte voor iets nieuws, iets beters. Graag wil Revoort de meedenkende partner zijn en werken wij effectief en milieubewust. Bij Revoort kunt u terecht voor secure (demontage)werkzaamheden, maar ook voor complexe, grote projecten in de totaalsloop. Ook kunnen wij asbestsanering verzorgen in alle mogelijke situaties waar asbest is toegepast. Binnen, buiten en bodem. Denk aan asbesthoudende buizen, pakkingen, isolaties, vensterbanken, dorpels, plafonds, doorvoeren, kruipruimtes, daken, dakgoten, vloerafwerkingen, kit, beglazingskit en bitumen. Met asbestsanering is de reden van onze komst is niet prettig, maar we laten de locatie uiteindelijk schoner en beter achter. We maken ruimte voor iets mooiers. En of we nu op kleine schaal met MiniContainment asbest verwijderen, of op grotere schaal werken, de overlast beperken wij altijd tot een minimum.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.07.2024 21:02:32

UP

Kies je land en taal