Omgeving

Recreatiepark Uddelermeer in Uddel

Logo van Recreatiepark Uddelermeer

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Recreatiepark Uddelermeer" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Recreatiepark Uddelermeer Makelaar

Blekemeer
3888 LG Uddel

Beschrijving

Ons park is gelegen op één van de mooiste plekjes op de Veluwe. Centraal langs de A1, omgeven door bos en heide,en vele plaatsen zoals Apeldoorn, Nunspeet, Ermelo en Harderwijk zijn prima bereikbaar.
Wij hebben diverse luxe chalets beschikbaar voor vakantie, vervangende woonruimte of als eigen 2e woning. Ons park beschikt over een hertenweide, speeltuin met overdekte speelruimte, en een verwarmd buitenbad en -peuterbad. Wij zijn het gehele jaar geopend, uw huisdier is in overleg welkom.

Onze gasterij is te huur voor familie-aangelegenheden en verjaardagen, en in de zomer een goede uitvalsbasis voor een drankje of een hapje op het terras bij het zwembad.
We hebben draadloos WiFi en u kunt bij ons fietsen huren. Graag voorzien wij u, indien gewenst, van meer informatie, en bieden wij u tijdens uw verblijf een prima service, aangepast aan uw wensen.

Graag tot ziens op ons mooie park!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 19.09.2024 20:43:25

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Uddel