Omgeving
Logo van Servaas Jansen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Servaas Jansen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Servaas Jansen Cursussen & Voortgezette Opleiding

Torreslaan
3526 EZ Utrecht

Beschrijving

Sinds 2005 wonen en werken wij in Kanaleneiland-Zuid: SERVAAS JANSEN, gediplomeerd pianodocent, met meer dan dertig jaar leservaring aan kinderen en volwassenen, en KSENIA KOUZMENKO, concertpianiste, afkomstig uit Wit-Rusland en docente aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

SERVAAS JANSEN komt bovendien op maandagmiddag bij U aan huis in ABCOUDE, en geeft zijn lessen op dinsdagmiddag na schooltijd op basisschool HET BONTENEST te MAARSSENBROEK. Op woensdagmiddag komt hij bij U aan huis in MAARSSEN en MAARSSENBROEK.

Wij verzorgen pianolessen voor leerlingen van werkelijk elk niveau en elke leeftijd: van kleuters tot volwassenen, en van beginners tot zeer gevorderden. We doen dat met al onze vakkennis en ervaring en met veel enthousiasme.

In de loop van de jaren hebben we een uitgebreide verzameling leermateriaal ontwikkeld. Onze gezamenlijke kennis van het pianorepertoire op elk niveau is waarschijnlijk moeilijk te evenaren, en wordt nog altijd uitgebreid.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 06.07.2024 22:01:09

UP

Kies je land en taal