Omgeving

Meubelmakerij Meubelminded in Utrecht

Logo van Meubelmakerij Meubelminded

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

Wilt u langskomen? Bel of mail even van te voren voor een afspraak.
M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed (Wilt u langskomen? Bel of mail

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Meubelmakerij Meubelminded" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Meubelmakerij Meubelminded Meubelwinkels

Operettelaan
3543 BR Utrecht

Beschrijving

Meubelmakerij Meubelminded maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Zoekt u een meubel voor uw huis of een inrichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken. Ook als u een bijvoorbeeld een kast voor tegen een bepaalde wand zoekt of in een lastige hoek of nis. Of als u een grote eettafel wilt van een bepaalde houtsoort. Ik denk graag met u mee en bespreek de mogelijkheden. Meubelminded heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van kasten, tafels, eethoeken, tv-meubels, meubels voor bad-, slaap- en werkkamers, kamer-en-suite en keukens. Neem een kijkje op de website van Meubelminded om een indruk te krijgen van wat ik maak. Daar ziet u ook projecten die ik heb uitgevoerd. Van banken voor een begraafplaats tot grote werk- en vergadertafels voor kantoren en inrichtingen voor bedrijfsrestaurants en horecagelegenheden. Als u een meubel van massief hout zoekt bent u zeker aan het goede adres. Ik koop stammen uit de regio, zaag ze en droog ze op natuurlijke wijze. Zo weet u waar het hout vandaan en dat u een duurzaam product afneemt. Daarnaast werk ik ook met eigentijdse materialen als HPL en Hi-macs. De werkplaats van Meubelminded is gevestigd in Zeist.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 30.06.2024 14:12:47

UP

Kies je land en taal