Omgeving

Noord Vertalingen Van Der in Valkenswaard

Logo van Noord Vertalingen Van Der

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Noord Vertalingen Van Der" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Noord Vertalingen Van Der Dienstverlener

De Smelen
5553 CT Valkenswaard

Beschrijving

Van der Noord Vertalingen is een onafhankelijk vertaalbureau, dat professionele vertalingen in en uit alle talen en op elk vakgebied levert. Al meer dan 20 jaar.
Van contracten en overeenkomsten tot persberichten, van handleidingen en gebruiksaanwijzingen tot jaarverslagen, van folders tot hele websites. Ook voor projecten bent u bij ons op de juiste plaats.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren freelance vertalers, die zeer zorgvuldig door ons zijn geselecteerd. Al onze vertalers bezitten de vereiste specialisatie voor het desbetreffende vakgebied. Daarbij geldt zoveel mogelijk het "native speaker"-principe: vertalers vertalen naar hun moedertaal. Onze vertalingen voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (zie het kopje "Algemene Voorwaarden"). Op verzoek wordt u een gedrukt exemplaar toegezonden.

Uw documenten zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen uw documenten uiterst vertrouwelijk. Onze vertalers hebben wij dezelfde verplichting opgelegd. Op verzoek doen wij u een getekende geheimhoudingsverklaring toekomen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 15:03:40

UP

Kies je land en taal