Omgeving
Logo van Kliniek Veldhoven

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-W 8am-5:30pm, Th-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Kliniek Veldhoven" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Kliniek Veldhoven Aanbieders van fitness- en gezondheidsdiensten

Bastion
5509 MJ Veldhoven

Beschrijving

Kliniek Veldhoven voert jaarlijks ruim 5000 behandelingen uit en streeft ernaar om positief bij te dragen aan de levenskwaliteit van haar cliënten. Onze communicatie is gericht op eerlijke informatievoorziening. Op onze website beschrijven we bij elke behandeling het doel, de techniek en de risico’s.

Bij Kliniek Veldhoven is een persoonlijk consult essentieel. Tijdens dit consult bespreekt u uw wensen en beweegredenen met de specialist die de behandeling uitvoert. Zo krijgt u een realistisch en volledig beeld van de ingreep, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop. We beschikken over het ZKN-keurmerk en volgen de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). Onze artsen zijn altijd standby, zelfs 's nachts, om snel te reageren op eventuele complicaties.

Let op: Kliniek Veldhoven heeft geen overeenkomsten met zorgverzekeraars. U dient uw behandeling zelf te betalen. We verzamelen onafhankelijke meningen van cliënten om anderen een objectief en betrouwbaar beeld te geven.

Sinds eind 2020 zijn we verbonden met Mauritskliniek, een gespecialiseerd centrum voor dermatologie, huidkanker, proctologie en spataderen. U kunt ook bij Mauritskliniek terecht voor cosmetische behandelingen zoals injectables, ooglidcorrecties en de miraDry-behandeling tegen overmatig zweten. De kwaliteit en persoonlijke aandacht die u van Kliniek Veldhoven gewend bent, vindt u ook bij Mauritskliniek in Den Haag, Utrecht, Nijmegen en Amsterdam.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 26.06.2024 18:22:34

UP

Kies je land en taal