Omgeving

Installatiebedrijf Will van der Velden in Veldhoven

Logo van Installatiebedrijf Will van der Velden

Openingstijden

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30

M-F 8am-4:30pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Installatiebedrijf Will van der Velden" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Installatiebedrijf Will van der Velden Ambachtsman

Zandven
5508 RN Veldhoven

Beschrijving

Installatiebedrijf Will van der Velden heeft meer dan twee decennia ervaring in de installatietechniek en is een veelzijdige speler op het gebied van loodgieterswerk, sanitair, ventilatie en centrale verwarming. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van cv-installaties, het uitvoeren van complete badkamerrenovaties en het aanpassen van woningen voor langer zelfstandig wonen.

Voor duurzame energieoplossingen zoals zonnecollectoren en warmtepompen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Heeft u interesse of vragen, neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Als erkend installateur aangesloten bij Techniek Nederland, waarborgen wij de kwaliteit en veiligheid van onze diensten.

Voor advies en kleine werkzaamheden hanteren wij een minimumtarief van één uur. We staan klaar om al uw installatievragen te beantwoorden en u te voorzien van professionele service.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 30.06.2024 16:18:41

UP

Kies je land en taal