Omgeving
Logo van Boermans Juwelier

Openingstijden

Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

M Closed, Tu-F 10am-6pm, Sa 10am-5pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Boermans Juwelier" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Boermans Juwelier Juweliers

Klaasstraat
5911 JM Venlo

Beschrijving

Bij Boermans Juweliers, een familiebedrijf sinds 1795, staat vakmanschap in goud, zilver, diamanten, edelstenen en horloges centraal. Onze passie voor het ambacht en onze klanten is de drijfveer achter ons werk. Wij eren het erfgoed en de prestaties van onze voorouders door het thema ‘Koesteren’ te omarmen. Met trots bewaren wij de herinneringen en het vakmanschap van generaties. Onze diensten omvatten het repareren, ontwerpen en vervaardigen van unieke sieraden in ons eigen atelier. Als een van de oudste juweliershuizen in Nederland, bieden wij een uitgebreide collectie van parels en horloges van topmerken zoals Maurice Lacroix, Raymond Weil en Seiko. Onze trouwringencollecties van Furrer Jacot en anderen worden samen met u ontworpen om uw unieke liefdesverhaal te vertellen. Onze sieradenpartners, waaronder Jörg Heinz en Schaffrath, staan garant voor kwaliteit en exclusiviteit. Onze experts zijn meesters in diamanten en edelstenen, en bieden taxaties voor verzekeringen en verdeling. Voor de verkoop van oud goud, zilver en munten bent u bij ons aan het juiste adres, zonder extra taxatiekosten. Ontdek de waarde van vakmanschap en traditie bij Boermans Juweliers.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.10.2024 06:06:23

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Venlo