Omgeving
Logo van Receveur T

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 12:00

zo:Op afspraak

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Receveur T" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Receveur T Dienstverlener

Stationsweg
5803 AA Venray

Beschrijving

Repareren, restaureren en onderhoud van oude of antieke klokken en horloges, zowel zakhorloges als polshorloges.
Het vervaardigen van wijzers naar oud voorbeeld en het opnieuw verzilveren van wijzerplaten. Maar ook reparatie van moderne klokken en horloges en horloges met diverse functies. Ook voor het vervangen van batterijtjes, glazen en bandjes bent u bij mij aan het goede adres. U krijgt 2 jaar garantie op de reparatie van klokken en een half jaar op horloges. Van te voren krijgt u een kosteloze prijsopgave waarna u kunt beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren. Tevens reparatie van mechanisch speelgoed en electromechanisch speelgoed en andere zaken van fijn mechanische aard, bijvoorbeeld pick-ups, oude recorders of film projectoren. Goede service is een speerpunt van Tom Receveur, klok en horlogereparatie.
Van te voren even bellen, ook buiten normale werktijden, verdient aanbeveling. Werkplaats is aan huis zodat u ook buiten de gangbare uren terecht kunt.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.07.2024 13:28:27

UP

Kies je land en taal