Omgeving

Panda Stomerij/ Wasserij in Voorburg

Logo van Panda Stomerij/ Wasserij

Openingstijden

Maandag
06:45 - 17:30
Dinsdag
06:45 - 17:30
Woensdag
06:45 - 17:30
Donderdag
06:45 - 17:30
Vrijdag
06:45 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:30

M-F 6:45am-5:30pm, Sa 9am-12:30pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Panda Stomerij/ Wasserij" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Panda Stomerij/ Wasserij Schoonmakers

Bruijnings Ingenhoeslaan
2273 KR Voorburg

Beschrijving

STOMERIJ PANDA: DE ALLESKUNNER! In de loop van de jaren hebben wij niet alleen veel vakkennis opgebouwd over de reiniging van zomer- en winterkleding, maar ook voor het reinigen van onder andere slaapzakken, skikleding, tuinstoelkussens, hoezen en bekleding van meubels, hoezen van waterbedden en spreien. Veelal artikelen die niet risicoloos in de wasmachine kunnen worden gestopt, maar juist een professionele, speciale reiniging verlangen. Dit zowel vanuit hygiënisch oogpunt als om te voorkomen dat de artikelen krimpen of door ander vormverlies niet meer bruikbaar zijn. Daarom besteden wij de uiterste zorg aan al uw spullen. Ons uitgangspunt is uw spullen in perfecte conditie te houden. Dat doen we door middel van uitgekiende reinigingsprocessen, die vuil en vlekken verwijderen, en textiel, kleuren en weefselstructuur niet aantasten. Onze geavanceerde (was)apparatuur maakt het mogelijk om materialen van bijvoorbeeld diverse soorten wol, polyester en zijde te ontdoen van vettige verontreiniging en vieze geurtjes. Hardnekkige vlekken krijgen altijd een speciale voorbehandeling. Kortom, Stomerij Panda is een echte alleskunner en lost altijd al uw reinigingsproblemen op!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 12.09.2024 05:20:36

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Voorburg