Omgeving
Logo van Bloemendal Makelaardij

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

Gelieve van te voren te bellen voor een afspraak

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Bloemendal Makelaardij" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Bloemendal Makelaardij Makelaar

Koningsweg 6
7672 GD Vriezenveen

Beschrijving

Op de huidige markt een pand verkopen is altijd weer een uitdaging. De juiste vraagprijs, een pand dat op een goede manier verkoopklaar wordt gemaakt en inzet van eigentijdse marketingtools zijn hierbij de belangrijkste instrumenten. Het verkopen van onroerend goed is een specialistisch vak. Omdat wij de ervaring, professionaliteit, kennis en enthousiasme in huis hebben, zijn wij u graag van dienst bij het verkopen van uw pand! Dit maakt ons tot het bedrijf dat net zo betrokken is bij de verkoop als u.

Op onze website vindt u veel informatie over onze diensten zoals aankoop, verkoop, taxatie, verhuur, opslag van goederen en verhuisservice. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben over één van onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor het beantwoorden van al uw vragen. U bent welkom bij Bloemendal Makelaardij.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 09.07.2024 03:05:47

UP

Kies je land en taal