Omgeving

D&J Installatiebureau BV in Weert

Logo van D&J Installatiebureau BV

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 16:15

M-Th 8:30am-5pm, F 8:30am-4:15pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "D&J Installatiebureau BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

D&J Installatiebureau BV Ambachtsman

Lozerweg
6006 SR Weert

Beschrijving

Ons technisch installatiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van projecten op het gebied van gas, water, loodgieterswerk, sanitair, centrale verwarming, luchtbehandeling en zinkwerk. In Nederland hebben we aan diverse transformatieprojecten gewerkt waarbij we duurzame technologieën hebben geïntegreerd. Onze expertise strekt zich uit over energie-efficiëntie, waarbij we aanzienlijke kennis en ervaring hebben opgedaan. We lopen ook voorop in waterbesparing, het gebruik van duurzame bouwmaterialen voor circulair bouwen en het creëren van een gezond binnenklimaat. Onze ervaring met de installatie van innovatieve zonneboilers, warmteterugwinningssystemen en balansventilatie draagt bij aan het gebruik van schone energie en het verminderen van energieverlies, wat leidt tot een lagere CO2-uitstoot en het verduurzamen van woningen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 12:15:12

UP

Kies je land en taal