Omgeving

Apotheek Zuijdgeest in Weert

Logo van Apotheek Zuijdgeest

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 12:30

M-F 8am-6pm, Sa 9:30am-12:30pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Apotheek Zuijdgeest" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Apotheek Zuijdgeest Apotheken

Oudenakkerstraat
6006 BB Weert

Beschrijving

Als klantgerichte farmaceutische instelling, is het onze hoofdtaak om geneesmiddelen en artikelen voor gezondheids- en thuiszorg te verstrekken. Voor advies, service en ondersteuning bij uw medicijngebruik bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten ons volledig in om u de best mogelijke hulp te bieden. De zorg voor receptgeneesmiddelen heeft onze hoogste prioriteit, maar wij voorzien ook in informatie over zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Onze deskundige apothekers en assistenten zijn hooggekwalificeerd en blijven door voortdurende bijscholing goed geïnformeerd. Kampt u met gezondheidsproblemen en heeft u speciale medicatie of hulp- en verbandmiddelen nodig? Service Apotheek is er voor u, ook in uitdagende tijden! Met onze thuiszorgservice zorgen we ervoor dat u de benodigde genees- en hulpmiddelen gepersonaliseerd en tijdig ontvangt, met de beste begeleiding. Uw welzijn is onze motivatie en we werken samen met andere zorgprofessionals om passende oplossingen te vinden voor uw specifieke zorgbehoeften.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 23.06.2024 20:47:02

UP

Kies je land en taal