Omgeving

Van Rooy Betonvloeren in Westerlo

Logo van Van Rooy Betonvloeren

Openingstijden

Op afspraak
Op afspraak

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Van Rooy Betonvloeren" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Van Rooy Betonvloeren Ambachtsman

Sint Annekestraat
(29)
2260 Westerlo

Beschrijving

Een betonvloer past perfect in een industrieel interieur bij particulier of bedrijf. Betonvloeren Van Rooy is een specialist in het leggen, plaatsen en polijsten van betonvloeren. Hierbij kunt u denken aan vloeren in winkels of loodsen maar ook aan een stoere vloer in een restaurant of woonkamer.
Eerst voeren wij grondwerk uit, zoals graafwerk voor parkings en terrassen. Vervolgens storten we het beton door middel van een betonpomp. We brengen het mengsel manueel en met behulp van een laser tot de juiste hoogte. We werken uw vloer af door middel van 'vlinderen', 'polieren' of polijsten. Er zijn verschillende kleuren mogelijk waardoor de vloer altijd aangepast kan worden aan uw smaak. Neem gerust contact op .

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 19.09.2024 03:23:08

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Westerlo