Omgeving

Van Es Sloten en Montage in Woubrugge

Logo van Van Es Sloten en Montage

Openingstijden

Maandag
00:00 - 23:59
Dinsdag
00:00 - 23:59
Woensdag
00:00 - 23:59
Donderdag
00:00 - 23:59
Vrijdag
00:00 - 23:59
Zaterdag
00:00 - 23:59
Zondag
00:00 - 23:59

M-Su 24hr

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Van Es Sloten en Montage" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Van Es Sloten en Montage Ambachtsman

Steenbreek
2481 CH Woubrugge

Beschrijving

Van Es Sloten en Montage is al jarenlang een vertrouwd begrip in het vervangen van cilinders en sloten. Onze volledig uitgeruste bussen rijden rond in de regio: Bollenstreek, Leiden, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam.

Wat ons extra bijzonder maakt, is dat we een van de weinige slotenmakers zijn die ter plekke sleutels kunnen maken voor de cilinders of sloten die we hebben geplaatst. Dit bespaart u de moeite van een lokale sleutelservice, waarbij het risico bestaat dat de bijgemaakte sleutel niet werkt wanneer u terugkomt bij het slot.

Heeft u een probleem omdat u uw sleutels bent vergeten? Wij openen de deur voor u. Onze uitdaging is om dit te doen zonder extra schade of kosten, hoewel dit niet altijd mogelijk is vanwege de steeds betere beveiliging.

Van Es Sloten en Montage is dé specialist op het gebied van woonbeveiliging. Onze beveiligingsadviseur werkt samen met u om uw huis veiliger te maken tegen inbraak. Maak een afspraak met Van Es Sloten en Montage, zodat we bij u thuis kunnen komen.

Bij ons kunt u, net als voor uw cv-ketel, een servicecontract afsluiten voor al uw PKVW-gerelateerde materialen, zoals sloten, cilinders, veiligheidsbeslag, rookmelders en verlichting.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 08.09.2024 01:19:34

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Woubrugge