Omgeving

Wijnhandel Slijterij Ossendrijver in Zeist

Logo van Wijnhandel Slijterij Ossendrijver

Openingstijden

Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00

M Closed, Tu-Th 9:30am-6pm, F 9:30am-8pm, Sa 9am-5pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Wijnhandel Slijterij Ossendrijver" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Wijnhandel Slijterij Ossendrijver Handelaren in wijn en gedistilleerde dranken

Jagerlaan
3701 XJ Zeist

Beschrijving

Slijterij-wijnhandel **Ossendrijver** opende haar deuren op **31 maart 1995**. De eigenaren van deze slijterij-wijnhandel zijn **Teus en Bea Ossendrijver**. Teus had voorafgaand aan de opening van de zaak aan de **Jagerlaan in Zeist** veel ervaring opgedaan in het grootwinkelbedrijf. Na het behalen van de vakdiploma's besloten ze hun eigen onderneming te starten. Bea heeft haar kennis ook verrijkt via cursussen.

De onderneming wordt **volledig zelfstandig** gevoerd. Ze vallen dus niet onder een grootwinkelbedrijf en zijn geen franchise-onderneming. Hierdoor kunnen ze hun eigen koers bepalen, wat resulteert in een **hoge servicegraad**. Bovendien kunnen ze aan de vraag naar de meeste producten voldoen.

Het assortiment omvat **binnen- en buitenlands gedistilleerd, wijnen, bieren en luxe artikelen**. Ze staan klaar om persoonlijk advies te geven. Daarnaast verzorgen ze **party's** door verhuur van biertaps, buffetten, koelingen en statafels. Apparatuur kan alleen worden gehuurd in combinatie met de afname van producten.

Tevens bieden ze levering van **relatiegeschenken** aan.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 06.07.2024 23:04:15

UP

Kies je land en taal