Omgeving

Gevelrenovatie De Geyter in Zottegem

Logo van Gevelrenovatie De Geyter
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Gevelrenovatie De Geyter" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Gevelrenovatie De Geyter Aannemers & Architecten

Grote Lage
9620 Zottegem

Beschrijving

Met ruim twintig jaar ervaring op de teller kunt u het wegwerken van voegen en spleten met een gerust hart toevertrouwen aan ons aannemersbedrijf Gevelrenovatie De Geyter. Wij voeren alle voegwerken met de grootste precisie uit, zowel bij verbouwingen als in nieuwbouwprojecten. Dat betekent dat wij ook ramen en deuren afkitten. Om u een optimale afdichting te garanderen werken wij uitsluitend met de beste producten. Zo opteren wij voor de elastische siliconenkits van Sikaflex. Omdat wij met het gebruik daarvan goede ervaringen hebben en onze klanten ook uiterst tevreden zijn over het resultaat. Daarenboven kunnen we voor uw elastische voegen verschillende kleuren voorstellen. U kiest dus dat product dat best bij uw gevel past. Gevelrenovatie is tot uw dienst in de regio Herzele, Wetteren, Dendermonde. Bel of mail ons! Wij bespreken graag met u al uw vragen en concrete plannen voor uw huis.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.07.2024 16:09:17

UP

Kies je land en taal