Omgeving

Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken BV in Zwanenburg

Logo van Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken BV Dienstverlener

Venenweg
1161 AK Zwanenburg

Beschrijving

Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken is een vooraanstaande specialist in Total Care Sloopwerk, die een volledig spectrum aan sloopdiensten biedt. Ons bedrijf is uitgerust om elk project, van gedeeltelijke tot complete sloop, te beheren en uit te voeren. We bieden een uitgebreide service, inclusief bodemonderzoek, asbestinventarisatie, vergunningsaanvragen en bodemsanering. Onze deskundige medewerkers en geavanceerde machinepark staan garant voor kwaliteit en efficiëntie. Met een aparte Calamiteiten Afdeling bieden we ook ondersteuning bij milieuschade en bedrijfsongevallen. Onze flexibiliteit en klantgerichte aanpak minimaliseren overlast, terwijl we een breed scala aan klanten bedienen, van retail tot productiebedrijven en van overheidsinstellingen tot particulieren. Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken is uw partner voor deskundige sloop en meer.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 17.06.2024 22:31:51

UP

Kies je land en taal