Omgeving

Erik Vogt Tegelwerk en Montage in Haaksbergen

Logo van Erik Vogt Tegelwerk en Montage

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
08:00 - 22:00

M-Sa 8am-10pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Erik Vogt Tegelwerk en Montage" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Erik Vogt Tegelwerk en Montage Ambachtsman

Aaftinksweg
7481 VV Haaksbergen

Beschrijving

Erik Vogt Tegelwerk & Montage is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerd tegelzetbedrijf wat onder andere uiteenlopende tegelwerkzaamheden verzorgd voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij leggen ook allerlei soorten natuursteenvloeren, zoals hardsteen, leisteen, marmer, travetin en andere natuursteensoorten.

Het compleet betegelen en installeren van uw nieuwe badkamer is onze specialiteit. Wij kunnen alles voor u regelen: vanaf het slopen van uw oude badkamer en het bestellen van de materialen tot en met het afmonteren van het sanitair en de betimmering van het plafond.

Wij weten dat u uw badkamer eigenlijk geen dag missen kunt. Hier houden wij met onze planning altijd terdege rekening mee.
Vanaf het moment dat wij beginnen met slopen zullen we er alles aan doen om de badkamer zo snel mogelijk weer klaar te krijgen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 16.06.2024 20:53:22

UP

Kies je land en taal